اطلاعیه شماره ۱ معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی زنجان حضور اعضای محترم هیات علمی، دانشجویان و کلیه همکاران دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۲/۳ |
اطلاعیه شماره ۱ معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی زنجان

حضور اعضای محترم هیات علمی، دانشجویان و کلیه همکاران دانشگاه

مورخه ۱۳۹۸/۱۲/۳

بر اساس جلسه فوق العاده هیات رئیسه دانشگاه جهت کنترل بیماری ناشی از کرونا ویروس و بر اساس آخرین اطلاعات از وضعیت این بیماری موارد زیر را به آگاهی می رساند:

۱- حفظ سلامت اساتید،دانشجویان و کلیه کادر درمان از  اولویت های اصلی دانشگاه در این برهه است و معاونت آموزشی در کنار سایر بخش های دانشگاه از هیچ تلاشی در این زمینه فروگذار نخواهد بود.

۲- بر اساس پروتکل های درمانی ، اساتید،  دستیاران، کارورزان، کارآموزان و کلیه کادر درمان از امکانات حفاظتی استاندارد در بخش ها برخوردار خواهند بود.

۳- کلاسهای تئوری دانشگاه طبق برنامه برگزار خواهد شد.

۴- حضور کارآموزان درکلیه بخش های  بیمارستان حضرت ولیعصر (عج)  الزامی نمی باشد و برنامه ریزی برای حضور این دانشجویان در سایر بیمارستانها توسط دانشکده های مربوطه انجام خواهد شد.

۵- مسلم است تصمیمات آتی براساس اطلاعات و داده های جدید که هر لحظه تغییر می یابد اتخاذ می گردد و درصورت نیاز در اطلاعیه های بعدی به اطلاع همه همکاران خواهد رسید.

۶- اطلاع رسانی در این زمینه از طریق کانال مفدامین و وب سایت معاونت آموزشی دانشگاه  انجام خواهد شد.

دکتر قائمی
                                                                              معاون آموزشی دانشگاه

دفعات مشاهده: 274 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر