اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان مرحله دوم تکمیل ظرفیت چهل وهشتمین دوره آزمون پذیرش دستیاری تخصصی بالینی سال ۱۴۰۰

| تاریخ ارسال: 1400/12/23 |
اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان مرحله دوم تکمیل ظرفیت چهل و هشتمین دوره آزمون پذیرش دستیاری تخصصی بالینی سال ۱۴۰۰ دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی زنجان

ثبت نام حضوری و تحویل اصل مدارک:   از تاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۴و ۱۴۰۰/۱۲/۲۵ به صورت حضوری در  آدرس:  زنجان: بلوار استاد دکتر ثبوتی، پردیس دانشگاه علوم پزشکی، بوستان ۲، طبقه اول، معاونت آموزشی، اداره تحصیلات تکمیلی
شرکت در کارگاه : متعاقبا اعلام خواهد شد. ( اطلاعیه های بعدی را مطالعه فرمائید)
حضور در بخش : ۱۴۰۱/۰۱/۰۶
مدارک مورد نیاز:  در اداره تحصیلات تکمیلی دانشگاه

1. ۶  قطعه عکس پشت نویسی شده شامل( نام، نام خانوادگی، رشته تحصیلی)
  2. اصل شناسنامه  و دو سری تصویر از تمامی صفحات
  3. اصل کارت ملی هوشمند و دو سری تصویر
  4. اصل کارت نظام پزشکی و دو سری تصویر
  5. ارائه گواهی مبنی برفراغت از تحصیل تا  ۱۴۰۰/۰۶/۳۱  برای دانشجویان ترم آخر و یک سری تصویر
  6. اصل گواهی پایان طرح نیروی انسانی و یا معافیت از طرح و یا توقف طرح و دو سری تصویر
  7. اصل کارت پایان خدمت وظیفه و یا معافیت (برای آقایان به صورت کارت هوشمند یا گواهی تعویض از مراکز پلیس + ۱۰) یا برگه ترخیص از خدمت سربازی (شروع سربازی حداکثر تا اول مرداد ماه)  یک سری  تصویر
  8.   اصل پروانه دائم پزشکی و دو سری تصویر
  9. گزارش تسویه حساب یا گزارش بازپرداخت بدهی از صندوق رفاه دانشجویان ( فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد نیازی به ارائه فرم تسویه حساب ندارند.)
  10. اصل گواهی موفقیت در آزمون سنجش صلاحیت بالینی پایان دوره پزشکی عمومی (مختص فارغ التحصیلان بهمن ۹۴ و بعد از آن )و یک سری تصویر
  11. موافقت بدون قید و شرط سازمان محل خدمت با ادامه تحصیل (ارائه حکم مرخصی بدون حقوق و یا ماموریت آموزشی از تاریخ شروع دوره تا پایان دوره دستیاری برای کارکنان رسمی، رسمی آزمایشی، پیمانی و قراردادی الزامی است.)
  12. آخرین حکم استخدامی (در صورت  شاغل بودن) و یک سری تصویر
  13. اصل مدارک مربوط به سهمیه ثبت نامی ( رزمندگان و ایثارگران (تصویر کارت سهمیه ایثارگران) ، مناطق محروم منطبق با استان محل تعهد، دانشجویان استعداد درخشان با رتبه برتر و...) و یک سری تصویر
  14. اصل سند تعهد محضری با توجه به سهمیه قبولی
توجه:
  • پذیرفته شدگان دستیاری آزاد و  دستیاران  سهمیه ۳۰% بومی قانون عدالت آموزشی  و مناطق محروم  ملزم به تنظیم سند تعهد خدمت به شرح ذیل بوده و ضروری است جهت  تنظیم اسناد تعهد، مدارک ضامنین ( حکم کارگزینی ، کارت ملی و شناسنامه )  را به  آدرس  ایمیل gmail.com zumslegal ارسال و پس از دریافت تأییدیه امور حقوقی و  با هماهنگی کارشناسان امور حقوقی نسبت به ارائه تعهد محضری مطابق فرمت وزارت متبوع  در دفتر اسناد رسمی معرفی شده اقدام نمایند . شایان ذکر است باعنایت به اینکه حضور نماینده وزارت بهداشت جهت تایید اسناد تعهد الزامی است  انجام امور تعهد با عنایت به محل انجام تعهد ( محل درخواستی دستیار پذیرفته شده  به ایمیل امور حقوقی) با معرفی دستیار به امور حقوقی دانشگاه علوم پزشکی محل انجام تعهد و هماهنگی با امور حقوقی آن دانشگاه به عنوان نماینده وزارت بهداشت امکان پذیر خواهد بود و انجام امور تعهد در این دانشگاه  صرفاً در شهر زنجان امکان پذیر می باشد.  حداکثر زمان ارائه تعهد جهت ثبت نام نهایی تا   تاریخ ۱۴۰۱/۰۱/۳۰ خواهد بود.
    آدرس اداره حقوقی دانشگاه : پردیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان، ستاد مرکزی، ساختمان بوستان ۱
    شماره تماس اداره حقوقی: ۳۳۰۱۸۳۹۱-۳۳۰۱۸۳۹۲

دریافت فرم های تعهد محضری( کلیک نمائید)
  • دستیاران محترم لازم است فرم تعهد محضری موجود در سایت را با سند تنظیم شده در دفترخانه اسناد رسمی  کاملا مطابقت داده تا هیچ گونه مغایرتی ( محتوایی یا املایی) وجود نداشته باشد. بدیهی است در غیر این صورت مسئولیت آن به عهده شخص دستیار می باشد.
توجه:    ثبت نام دستیاران محترم تا زمان ارائه اصل تعهد محضری و مدارک کپی برابر با اصل ضامنین به اداره تحصیلات تکمیلی دانشگاه قطعی نخواهد بود.
  1. اصل فرم گزینش:از اینجا دریافت کنید.  و دو سری کپی (فرمها خوانا، کامل  و بدون قلم خوردگی تکمیل شوند.)
  2. اصل فرم شناسنامه دستیاری: از اینجا دریافت کنید. دو سری کپی (فرمها خوانا، کامل  و بدون قلم خوردگی تکمیل شوند.)
  3. اصل فرم تعهد عدم اشتغال به کار: از اینجا دریافت کنید. (فرمها خوانا، کامل  و بدون قلم خوردگی تکمیل شوند.)
  4. . فرم تعهد شماره۱ : از اینجا دریافت کنید. (فرمها خوانا، کامل  و بدون قلم خوردگی تکمیل شوند.)
  5. فرم تعهد ثبت نام مشروط:از اینجا دریافت کنید. (فرمها خوانا، کامل و بدون قلم خوردگی تکمیل شوند.)
  1.  فیش واریزی به مبلغ ۵۰۰,۰۰۰ ریال بابت صدور کارت دانشجویی

خواهشمند است دقت فرمایید: هزینه صدور کارت  با هر روشی پرداخت می شود.
هنگام پرداخت حتما شناسه پرداخت معاونت آموزشی ذکر شود.
۴۰۰۱۰۸۵۶۰۳۰۲۲۸۷۴   شماره حساب نزد بانک مرکزی
IR۸۹۰۱۰۰۰۰۴۰۰۱۰۸۵۶۰۳۰۲۲۸۷۴  شماره شبا
۶۳۶۷۹۵۷۰۰۶۳۸۴۷۴۲   شماره کارت نزد بانک مرکزی
۳۷۵۰۸۵۶۶۸۱۲۵۶۰۰۰۰۸۳۵۰۰۰۰۰۰۰۶۰۲  شناسه پرداخت معاونت آموزشی

۲۱ .اصل شناسنامه همسر(در صورت تاهل) و دو سری کپی از تمامی صفحات
  1. تصویر ۵ صفحه اول سند ازدواج ( در صورت تاهل).

ضروری است دستیاران گرامی با در دست داشتن اصل مدارک درخواستی و اسکن تهیه شده در قالب لوح فشرده(CD)  جهت ادامه فرایند و دریافت تاییدیه در درتاریخ ۲۵ و۲۴ اسفند ۱۴۰۰   به اداره تحصیلات تکمیلی دانشگاه واقع در زنجان: بلوار استاد دکتر ثبوتی، پردیس دانشگاه علوم پزشکی، بوستان ۲، طبقه اول، معاونت آموزشی، مراجعه  نمایند.

تذکر: دانشگاه هیچگونه مسئولیتی در قبال ارائه خوابگاه به دستیاران ندارد.
 در خصوص اطلاع از امکانات رفاهی( خوابگاه و...) با شماره تلفن ۳۳۴۴۸۵۱۵ و ۳۳۴۴۸۵۱۶ ۰۲۴  تماس حاصل نمایید.
جهت رفع  مشکلات ثبت نام اینترنتی با واحد اطلاعات فناوری دانشگاه به شماره  ۳۳۰۱۸۶۵۲  ۰۲۴  تماس حاصل نمائید.
تلفن تماس جهت پاسخگویی به سوالات احتمالی  آموزشی شما عزیزان:   ۳۳۰۱۸۶۴۴ و ۳۳۰۱۸۶۴۳ ۰۲۴  اداره تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی زنجان از ساعت ۱۴-۸

ضمن عرض تبریک و با آرزوی موفقیت برای تمامی پذیرفته شدگان، شایسته است جهت ثبت نام و شروع دوره، نسبت به اجرای مراحل ثبت نام اینترنتی و مراجعه حضوری بشرح ذیل و در تاریخ های ذکر شده اقدام نمایند.

دفعات مشاهده: 233 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر